Izdvajamo

 


RADNO VREME
AGENCIJE

10:30  -  14:30
subota i nedelja - neradni dani


Nalazite se ovde: Početna O nama

O nama

Turistička agencija Mons Travel se nalazi u centru Novog Sada u ulici Zmaj Jovinoj broj 26 u Poslovnom centru “Lupus” lokal broj 10 – prizemlje.

Osnovana 04.03.2008. godine sa namerom da potencijalnim putnicima pruži što više informacija o odabranoj destinaciji i da pomogne pri izboru kako bi vaš odmor bio upravo onakav kakav vi želite.

Ponuda turističke agencije Mons travel sadrži velik izbor turističkih aranžmana.

Saradjujemo sa velikim brojem turističkih agencija, turoperatora, pa je ponuda veoma raznovrsna.

T.A. Mons travel u svojoj ponudi ima turisticke aranžmane za letovanje, zimovanje, vodi vas u evropske metropole, na izlete, putovanja, daleke destinacije...

Ponuda za LETOVANJE  daje mogućnost da vaš odmor provedete na najbolji način i po najpovoljnijim cenama.Tražimo najpovoljnije cene za vas.

Ponuda turističke agencije obuhvata destinacije kao što su: Grčka, Turska, Bugarska, Španija, Italija, Tunis, Egipat, Crna Gora, Hrvatsko primorje, Ohrid, krstarenja i još mnogo toga.

U ponudi su i putovanja: Budimpešta, Beč, Berlin, Barcelona, Prag, Pariz, Rim, Venecija, Krakov, Atina, Solun, Istanbul, Bukurešt, Drakula tura i druge destinacije


 
HostGator is one of the best hosting providers, read our HostGator Review and also take a look to joomla hosting companies.
Pretraga
Organizatori

OVLAŠĆENI SMO SUBAGENTI SLEDEĆIH AGENCIJA :

 

 



----


-----




----

-----


 


Ko je online?
Imamo 5 gostiju na mreži

© 2012. STIV Solutions. Sva prava zadržana. MONS Travel